Ons doel

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met de correcte informatie over de voeding van hun kat en/of hond. Dus zowel over de voedingsnoden die katten en honden hebben, alsook over de dierenvoedingsindustrie. Dit doen we door middel van verschillende infosessies te organiseren.

Daarnaast geef ik voedingsadvies op maat van zowel eigenaar als huisdier. Dit wil zeggen dat we eerst kijken naar de noden van jouw kat of hond (moet er bv rekening gehouden worden met gezondheidsproblemen) en dan kijken wat voor jouw gezin haalbaar is. Hiermee bedoelen we dat we geen voedingsplan opstellen dat niet in de praktijk te realiseren is.

Ons aanbod
Voedingscheck Voedingsplan of adviesplan Infosessies
Bent u op zoek naar een manier om na te gaan of de voeding die u nu geeft voldoet aan de noden van uw dier? Dan is deze check iets voor u. Bent u op zoek naar een totaal andere voeding voor uw dier? Bv door overgeven, diarree, vochtproblemen, diabetes, overgewicht, en ga zo maar door... Bent u op zoek naar informatie over katten/honden voeding? Of wil u gewoon meer leren hieromtrent?
Zowel als u kant-en-klare voeding geeft als verse voeding. Voedings-check met persoonlijk voedingsplan en volledige begeleiding doorheen de voedings- overstap. Zowel beginnend niveau als gevorderd.
Zowel voor dieren met als zonder gezondheidsproblemen. Zowel voor dieren met als zonder gezondheidsproblemen. Zowel voor eigenaars als professionals.
Meer info >> Meer info >> Meer info >>